Odă pentru EA

Mă face să strălucesc, îmi alimentează lumina din sufletul meu, mă face să ard, mă stinge,  mă mișc spre destinul ei și al meu, al nostru. Pașii mă poartă în direcția cerută de inima ei. Lacrimile eșuate sub pleoape sunt rezultatul bucuriei, tristeții, care ne amintesc de strângerea pumnilor când ne ridicăm de jos, mă ridic pentru ea, cad pentru ea, mor pentru ea, renasc pentru ea. Îi cer să înșele, să înșele moartea, atunci ne-am putea scrie numele între Carul Mare și Carul Mic. Cad peste mine cioburi ale viciilor, ale poftelor lumești, dar mă protejează cu umbrela sufletului ei. Plec pe drumul creat de linia Eului meu, nu vreau să las curbe în urma mea, când corpul vibrează spre alt unghi, oglinda frumuseții ei îmi trasează calea spre o liniște fără sancțiuni. Îi cer să mintă,  să  mintă că lumea se va sfârși fără noi, noi existând fără ea. Lumea  e mică pentru adăpostul nostru. Zgârii cu unghiile pe pieptul meu numele ei, sângele îmi tatuează trupul pentru eternitate. Tot ce a fost înainte de ea, mi-a clădit sensibilitatea, ardoarea, sinceritatea, puterea de a crede,  m-a pregătit pentru o nouă religie, și aceea este EA, religia mea. Mă închin sacrificiului înfăptuit de măreția ei, sunt orbit de bunătatea ei, sunt  topit de atingerea ei, buzele ei mă duc dincolo de universul nostru, într-o călătorie pe care nu o pot povesti, dar e arhivată în templul meu, sânii sunt coline pe care adoarme obrazul meu împreună cu urechea care ascultă în interiorul lor un sunet ritmat care n-are pereche, doar eu îl aud, doar eu îl pot descifra, se află doar acolo, bate doar pentru mine, de la creare este făurit pentru cheia templului meu. Îi cer să fure, să fure timpul care ne albește părul, ne creează șanțuri pe obraz, ne deshidratează, ne fură vitaminele din corp, din cauza lui oasele vor începe un dans haotic până când vor amorți definitiv. Îi cer să fure timpul pentru a crea eternitatea noastră, pentru a ne desena cu lumini pe cerul întunecat, pentru a călători dincolo de neantul ce ne înconjoară, să fim doar noi doi.

Aceasta este oda mea pentru EA, în care-i cer să mintă, să fure și să înșele, pentru mine.  Aceasta este EA!

 Motto: (The) Ópus-ul meu unește

                                     convingerile și principiile pe care mi le-

                                  am creat modelându-mi astfel viata, și

                                                                        asta mă face fericit!

Boucher Francois – Vizita lui Venus la Vulcan

Boucher Francois 1703-1770_The_Visit_of_Venus_to_Vulcan_1754

Acest articol a fost publicat în EUL NOSTRU și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Odă pentru EA

  1. ivan pop zice:

    minunat citat fratioare succes

  2. ALMA JANE SIRBU zice:

    Uite acum am citit ODA pentru EA,femeia care ti-a schimbat viata in bine…e un pas inainte,un mare pas peste care ai trecut,vorbind despre alta persoana,ti-ai declamat trairile si sentimentele care urla si urla mereu in tine si in noi,in general… si pe care unii nu stiu sa si le exprime,ba mai mult,si le reprima si rau fac…a fii extrovertit,chiar si numai aici,pe blog,pe o bucata de hirtie sau oriunde te prinde din urma,nu e o nenorocire,e o fericire,o eliberare de toate constringerile societatii de azi si ne face atit de mult bine,ca nici nu ne putem inchipui!!!
    Imi place textul,imi place stilul,te caracterizeaza pe tine ca om si virsta pe care o ai…sa mai scrii caci ai talent si ai ce transmite altora.
    Scriitorii nu s-au nacut doar ca sa se produca pentru ei insisi ci ca sa dea din prea plinul lor,tuturor celor care ii citesc!SUCCES!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s