ROMÂNII AU TALENT LA HOȚIE!

Cea de-a doua ediție a emisiunii Românii au Talent s-a terminat cu un nou câștigător contrafăcut. Cristian Gog care a venit pregătit pentru finală cu lecția învățată (foile scrise și învățate de juriu, cu un aparat de electrocardiogramă fals) reușind să prostească pe cei din fața micului ecran cu teatrul său ieftin, Cristian Leana ne-a arătat inteligența sa (ne-a demonstrat) prin cubul rubic și Mihai Petraiche un caracter puternic care ne-a arătat cum trebuie luptat dupa un accident grav la coloana vertebrala.  Și pe cine am ales noi? România sau cei de la PRO au ales ILUZIONISMUL. Ne caracterizează ca nație ceea ce s-a ales la finala acestei emsiuni de mare audiență.  Pro Tv-ul a făcut ca Românii au Talent să semene cu Liga 1 din țara noastră plină de blatiști. Mă întreb dacă nu cumva și viitorul câștigător de la MasterChef s-a ales  în culisele PRO TV-ului înaintea finalei.

Ucidem inteligența și cultivăm hoția în România, am ajuns să mă întreb deseori dacă nu cumva hoția își are orginea în această țară desfrânată cu un caracter balcanic fără leac. Am ajuns atât de jos încât mediatizăm iluzionismul, ucidem speranțe intelectuale, sfărmăm coloane vertebrale. Ucidem spiritul competiție fie el la ROMÂNII N-AU TALENT, fie în competițiile de fotbal interne, fie în orice formă de activitate ce are la bază spiritul competiției.

Suntem mândri că am organizat finala Europa League, dar de fapt suntem uimiți că am reușit să organizăm un astfel de eveniment,  considerat normal pentru multe țări din Europa.  Suntem capabili să furăm, să înșelăm, să păcălim, să oferim iluzii, să credem fiecare discurs demagogic  al unui politician, ne ferim de ceva palpabil, întotdeauna. Suntem capabili să otrăvim, dar incapabili de a vindeca, mai bine oferim o sticlă de alcool decât o bucată de pâine.

Mai jos am atașat linkuri  video cu cei trei concurenti aflați pe podium la Românii au Talent, pentru a  analiza cine merita să câștige:

Acest articol a fost publicat în EUL NOSTRU. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s